2017-02-06 07:57:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne kockáztasson!

Napi horoszkóp február 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a fizikai munka kifejezetten hasznára válhat, mert hajlamos az idegeit túlfeszíteni a szellemiekben. Ha eddig nem tette volna, most végre egy tisztítókúrának is alávetheti magát. A feles súlyokkal a stressz is távozhat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Talán rádöbben bizonyos hibáira, amiknek úgy érzi, most kell meginnia a levét. Bánkódás helyett, tanuljon a hibáiból, és változzon meg, tegyen most másként!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Mostanában túlságosan piszkálódóvá vált: mindenkibe beleköt, akár van oka rá, akár nincs. Pedig nem kellene oktalanul maga ellen fordítani az embereket. Főleg nem, ha azok hatalmi pozícióban vannak. Támogatókra szüksége van.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A szerencse váratlanul köszönthet be az életébe a mai napon. Ez jelenthet anyagi, vagy erkölcsi elismerést egyaránt. A legjobb esetben persze mind a kettőt. Mivel különösen kritikus önmagával szemben, ma jó döntéseket hozhat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne vállaljon túl nagy kockázatot! Ön nagyon is meg van győződve a vélekedése helyességéről, de elképzelhető, hogy váratlan események miatt kényszerül felrúgni a számításait. Legyen mértéktartóbb!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ez nem kedvez önnek, de ettől függetlenül muszáj lesz tető alá hozna egy pár dolgot. Nagyszerű javaslatai vannak, és jól is építi fel a teendőket. Tudja, hogyan kell eljárnia egy bizonyos ügyben, és ne is hagyja, hogy mások eltérítsék a szándékától. Az estét töltse kedvese társaságában.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy érzi, egy ismerőse csupán kihasználja önt, csupán úgy tesz, mintha barátok lennének, valamilyen haszon reményében. Ha azonban más sugallja önnek ezt a gondolatot, ne higgye el mindjárt neki! Lehet, hogy ez éppen arra igaz, aki mondja!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Békés és nyugodt napra számíthat, mintha nem akarna még elindulni ez a hét. Ám ez csak a vihar előtti csend. Használja ki a kínálkozó időt, pótolja esetleges lemaradásait, járjon utána a kérdéseknek, amik nyitva állnak ön előtt!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Tűrje békésen a kollégája panaszkodását, különösen, ha az illető fontos pozícióban van. Ha az illető a bizalmába avatja, és ön meghallgatja, az később önnek is a hasznára fog válni!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha ma fontos dolgokat kell elintéznie, akkor minél előbb próbáljon meg túlesni rajtuk. Délután már jóval nehezebben hozza tető alá a terveit… Este még sok a tennivalója, így nem tud korán ágyba bújni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lassítson egy kicsit, ne legyen emiatt lelkiismeret furdalása. Az este kedvez a társasági programoknak, ne üljön a négy fal között, fogadja el az ismerősei meghívását.

Halak: II. 19. - III. 20.
Álmosnak és unalmasnak indul a reggel. Délelőtt azonban egy váratlan hír meglehetősen felizgatja – ne aggódjon, hamar elsimul a probléma! Este segítenie kell egy barátjának, joggal várja el ezt öntől.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: